Mobirise Mobirise v4.4.0

Info Syarikat

 

 

 

“Walaupun saya menjalankan perniagaan dalam talian, perniagaan saya model dan falsafah agak tradisional. Kualiti pengurusan adalah kunci untuk mengukur kejayaan sesebuah perusahaan." Hafiz sangat mementingkan kualiti daripada produk. Beliau percaya bahawa hanya produk berkualiti tinggi boleh membawa sumber pelanggan yang mampan. Untuk tujuan ini, TDC produk mempunyai pensijilan seperti ISO, HACCP, GMP, MESTI, dan 100% HALAL untuk umat Islam.

Demi memastikan produk benar-benar membawa manfaat kepada kesihatan awam dan mampu menjalani lebih banyak klinikal kajian, TDC telah menubuhkan Jabatan Kawalan Kualiti dalam bilik pengeluaran sendiri dan menjalankan ujian makmal dengan bekerjasama dengan pelbagai organisasi pihak ketiga.

TDC kini telah menghantar semua produknya ke makmal swasta di Amerika Syarikat, Jepun, Taiwan, Brunei, Singapura dan makmal swasta lain untuk ujian standard FDA. Selain itu, TDC juga menghantar produk ke UM (University of Malaya), UKM (Universiti Kebangsaan Malaysia), UiTM (Universiti Teknologi Mara) dan lain-lain berprestij universiti di Malaysia untuk ujian.

TDC sedang membangunkan produk madu yang manfaat untuk tubuh manusia. Founder Hafiz berkata syarikat itu bermula merancang untuk membangunkan produk baru setahun yang lalu, dan Madu Apitera Balparmak dari Istanbul telah dipertimbangkan oleh TDC.

Jadi, kenapa pilih madu Turki ini? Kerana madu tempatan adalah madu teratas dunia, yang lebih banyak daripada madu Manuka yang terkenal dari New Zealand. Petani tempatan mengeksport produk mereka di seluruh dunia, dan terdapat penternakan lebah persendirian pakar dan pengumpul madu, serta barisan pengeluaran khusus syarikat. Paling penting, madu dihasilkan adalah diuji makmal dan ia adalah antara 5 teratas madu berkualiti di dunia!!!

Dihasilkan Sendiri & Pasaran Sendiri dengan Prospek Pembangunan Mampan

Produk yang baik boleh bercakap untuk dirinya sendiri. Founder Hafiz harap begitu produk berkualiti tinggi tersebut boleh memberi manfaat kepada lebih ramai orang dan menjaga kesihatan mereka. TDC pada masa ini menjual produknya kepada pelanggan melalui 20,000 ejen aktifnya di Malaysia. Dalam selain itu, TDC mempunyai lebih 100 stokis di Malaysia dan Brunei.

Produk TDC akan dilancarkan tidak lama lagi di Singapura, mereka yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang produknya masih boleh hubungi ejennya melalui Facebook atau Instagram. TDC telah diasaskan selama hampir enam tahun. Founder Hafiz ada sentiasa percaya bahawa kesihatan adalah sangat penting. Dia ada sentiasa bekerja keras dalam penyelidikan dan pembangunan suplemen kesihatan, cuba sedaya upaya untuk mencari dunia bahan mentah berkualiti tinggi dan paling berfaedah untuk badan manusia. Bukan itu sahaja, pembekal produk TDC datang dari seluruh dunia.

Bagi mengurangkan import cukai, Hafiz memutuskan untuk mengimport bahan mentah dan membawa pengeluaran, pemprosesan dan pembungkusan sendiri. Langkah ini boleh membantu pengguna menjaga mereka kesihatan sendiri pada harga yang lebih menguntungkan. Sekarang, mari kita lihat maju ke produk madu TDC yang akan datang!

 

Hubungi Kami

Nama : Rahmat bin Brahim (JomBuatDuitDiTDC)
Phone : 0103347396
Email : rezekiboss77@gmial.com

Ahli Terkini


 ZELHAJ BIN NORIN :: Tue,06,Dec,2022

 Nurdalilah binti Ibrahim :: Mon,07,Nov,2022

 muhammad fadhli bin hamzah :: Tue,01,Nov,2022

 AMR GLOBAL NETWORK :: Wed,26,Oct,2022

 M GHAZI SYARIF :: Fri,21,Oct,2022

 Noor Masreina Binti Mohd Salleh :: Sat,15,Oct,2022

 Mohd Shahrol Nizam bin Abu Hasan :: Sat,15,Oct,2022

 Nashem Akhtar Binti Jan Mohammed :: Fri,14,Oct,2022

 Muhammad Aydiel Harith Bin Mohd Nasir :: Thu,13,Oct,2022

 Mohd Nasir Bin Mat Ghani :: Wed,12,Oct,2022

 MOHD YASIN BIN MD HASSAN :: Sat,01,Oct,2022

 MOHD ZABRI BIN MAT YUSOFF :: Fri,30,Sep,2022

 Habibah binti Abdullah :: Sun,25,Sep,2022

 BIDAYATUL HIDAYAH BINTI HASAN :: Sat,24,Sep,2022

 Paulina binti Francis :: Tue,20,Sep,2022

 Norzila binti Mohd Nor :: Mon,19,Sep,2022

 Minhat Bin Surip :: Sun,18,Sep,2022

 AHMAD AZURIN BIN AZIZ :: Wed,14,Sep,2022

 Aminah Deli :: Mon,12,Sep,2022

 MOZALLICA RESOURCES :: Mon,05,Sep,2022