Mobirise Mobirise v4.4.0

Info Syarikat

 

 

 

“Walaupun saya menjalankan perniagaan dalam talian, perniagaan saya model dan falsafah agak tradisional. Kualiti pengurusan adalah kunci untuk mengukur kejayaan sesebuah perusahaan." Hafiz sangat mementingkan kualiti daripada produk. Beliau percaya bahawa hanya produk berkualiti tinggi boleh membawa sumber pelanggan yang mampan. Untuk tujuan ini, TDC produk mempunyai pensijilan seperti ISO, HACCP, GMP, MESTI, dan 100% HALAL untuk umat Islam.

Demi memastikan produk benar-benar membawa manfaat kepada kesihatan awam dan mampu menjalani lebih banyak klinikal kajian, TDC telah menubuhkan Jabatan Kawalan Kualiti dalam bilik pengeluaran sendiri dan menjalankan ujian makmal dengan bekerjasama dengan pelbagai organisasi pihak ketiga.

TDC kini telah menghantar semua produknya ke makmal swasta di Amerika Syarikat, Jepun, Taiwan, Brunei, Singapura dan makmal swasta lain untuk ujian standard FDA. Selain itu, TDC juga menghantar produk ke UM (University of Malaya), UKM (Universiti Kebangsaan Malaysia), UiTM (Universiti Teknologi Mara) dan lain-lain berprestij universiti di Malaysia untuk ujian.

TDC sedang membangunkan produk madu yang manfaat untuk tubuh manusia. Founder Hafiz berkata syarikat itu bermula merancang untuk membangunkan produk baru setahun yang lalu, dan Madu Apitera Balparmak dari Istanbul telah dipertimbangkan oleh TDC.

Jadi, kenapa pilih madu Turki ini? Kerana madu tempatan adalah madu teratas dunia, yang lebih banyak daripada madu Manuka yang terkenal dari New Zealand. Petani tempatan mengeksport produk mereka di seluruh dunia, dan terdapat penternakan lebah persendirian pakar dan pengumpul madu, serta barisan pengeluaran khusus syarikat. Paling penting, madu dihasilkan adalah diuji makmal dan ia adalah antara 5 teratas madu berkualiti di dunia!!!

Dihasilkan Sendiri & Pasaran Sendiri dengan Prospek Pembangunan Mampan

Produk yang baik boleh bercakap untuk dirinya sendiri. Founder Hafiz harap begitu produk berkualiti tinggi tersebut boleh memberi manfaat kepada lebih ramai orang dan menjaga kesihatan mereka. TDC pada masa ini menjual produknya kepada pelanggan melalui 20,000 ejen aktifnya di Malaysia. Dalam selain itu, TDC mempunyai lebih 100 stokis di Malaysia dan Brunei.

Produk TDC akan dilancarkan tidak lama lagi di Singapura, mereka yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang produknya masih boleh hubungi ejennya melalui Facebook atau Instagram. TDC telah diasaskan selama hampir enam tahun. Founder Hafiz ada sentiasa percaya bahawa kesihatan adalah sangat penting. Dia ada sentiasa bekerja keras dalam penyelidikan dan pembangunan suplemen kesihatan, cuba sedaya upaya untuk mencari dunia bahan mentah berkualiti tinggi dan paling berfaedah untuk badan manusia. Bukan itu sahaja, pembekal produk TDC datang dari seluruh dunia.

Bagi mengurangkan import cukai, Hafiz memutuskan untuk mengimport bahan mentah dan membawa pengeluaran, pemprosesan dan pembungkusan sendiri. Langkah ini boleh membantu pengguna menjaga mereka kesihatan sendiri pada harga yang lebih menguntungkan. Sekarang, mari kita lihat maju ke produk madu TDC yang akan datang!

 

Hubungi Kami

Nama : AE Enterprise (asshifa)
Phone : 0195600130
Email : anekaori@gmail.com

Ahli Terkini


 Salidah rich global :: Thu,01,Feb,2024

 Nasarudin :: Tue,28,Nov,2023

 AZHAR BIN OMAR :: Tue,28,Nov,2023

 NORMAH BINTI MOHD NOOR :: Tue,28,Nov,2023

 SYED BASARUDIN BIN SYED MOHAMED :: Tue,28,Nov,2023

 NOOR RIZAM BINTI JAAFAR :: Tue,28,Nov,2023

 Jasmine :: Tue,21,Nov,2023

 nur salina binti salihin :: Thu,16,Nov,2023

 NUR IWANIE :: Mon,18,Sep,2023

 Nor Azizah Mohamed :: Mon,18,Sep,2023

 SAIRI YAAKOB :: Mon,18,Sep,2023

 Mohd Sofian bin Abu Hassan :: Sun,10,Sep,2023

 YAZID BIN MOHD SAID :: Tue,05,Sep,2023

 Master Agent :: Wed,19,Jul,2023

 WAN ISMAIL BIN WAN JOBLI :: Sun,25,Jun,2023

 Yeni Marlina :: Wed,21,Jun,2023

 Mariam Md Radyi :: Wed,21,Jun,2023

 AZIZAH BINTI ARIFFIN :: Wed,14,Jun,2023

 ADZHAR BIN AMIR :: Wed,14,Jun,2023

 Wan Keah bt Wan AbasTerengganu :: Tue,30,May,2023