Mobirise Mobirise v4.4.0

Testimoni

Pengakuan Pengguna Alithera 1

Dah hampir sebulan batuk teruk, macam2 ubat dah telan. Masa call saya pun suara serak, tenggelam timbul. Beberapa hari lagi ada interview: Terus suruh dia makan Alithera. Amazing, Alhamdullilah..tak sampai 2 hari, batuk bekurangan banyak sangat. Tidur malam pun lena dah

Pengakuan Pengguna Alithera 2

Saya ada mild Bronchitis, selalu batuk, jumpa pakar kat SDMC ambik inhaler. Selepas ambik alithera batuk semakin kurang bloking nose pun hilang.

Pengakuan Pengguna Alithera 3

Semasa kena covid 9 hari mulut rasa pahit dan makan pun tak selera. Selepas mengambil Alithera  macam dah selera dan ada deria rasa

Pengakuan Pengguna Colever

Alhamdulillah, 2 minggu yg lalu saya berjumpa dengan seorang guru yang menghadapi masalah sakit saraf iaitu dr pinggul terus ke kaki asbab terjatuh. Sudah menderita 1 tahun. Kerap diserang kesakitan yg sangat2 menyakitkan. Sakit pada pinggang hingga pangkal peha. Saya telah berikan  Colever untuk cuba minum. Masa yg sama  cg Suhana daftar  keahlian  pakej Silver rm270. Asbab melihat beliau sangat2 perlukan susu untuk redakan tekanan kepada sarafnya.Saya cadangkan Colever.

Almaklumlah saya pun ada masalah pada bahagian pinggang. Beliau minum dan buat rawatan dirinya. Katanya pernah berjumpa doktor KPJ dan diberi pilihan untuk operate dengan jumlah perbelanjaan yang sangat besar. Alhamdulillah semalam call nak Repeat Oder kerana dah rasa nikmat kelegaan jika dibanding sebelumnya. Alhamdulillah. Mujur jumpa Colever...alternatif daripada kena operate.

 

 

 

 

Hubungi Kami

Nama : Cikgu Zuki (Info)
Phone : 0163283890
Email : Peluangjutawan@gmail.com

Ahli Terkini


 psayegh25@verizon.net :: Mon,04,Mar,2024

 molinaro.robert@gmail.com :: Mon,04,Mar,2024

 thomaspaul280686@gmail.com :: Mon,04,Mar,2024

 james.whang@aepco.com :: Mon,04,Mar,2024

 molinaro.robert@gmail.com :: Mon,04,Mar,2024

 13028985557@tmomail.net :: Mon,04,Mar,2024

 13124808241@vtext.com :: Mon,04,Mar,2024

 tyshannspence100@gmail.com :: Mon,04,Mar,2024

 bmoya1978@gmail.com :: Mon,04,Mar,2024

 oneputtaway@yahoo.com :: Mon,04,Mar,2024

 bugattiveron300@gmail.com :: Mon,04,Mar,2024

 melissa_hanning@hotmail.com :: Mon,04,Mar,2024

 ambreconner@aol.com :: Mon,04,Mar,2024

 godiedas@hotmail.com :: Mon,04,Mar,2024

 dawngriffith4@yahoo.com :: Mon,04,Mar,2024

 alichassot@hotmail.com :: Mon,04,Mar,2024

 cholliday250@gmail.com :: Mon,04,Mar,2024

 diegojsl@hotmail.com :: Mon,04,Mar,2024

 cholliday250@gmail.com :: Mon,04,Mar,2024

 gac613@gmail.com :: Mon,04,Mar,2024