Mobirise Mobirise v4.4.0

Testimoni

Pengakuan Pengguna Alithera 1

Dah hampir sebulan batuk teruk, macam2 ubat dah telan. Masa call saya pun suara serak, tenggelam timbul. Beberapa hari lagi ada interview: Terus suruh dia makan Alithera. Amazing, Alhamdullilah..tak sampai 2 hari, batuk bekurangan banyak sangat. Tidur malam pun lena dah

Pengakuan Pengguna Alithera 2

Saya ada mild Bronchitis, selalu batuk, jumpa pakar kat SDMC ambik inhaler. Selepas ambik alithera batuk semakin kurang bloking nose pun hilang.

Pengakuan Pengguna Alithera 3

Semasa kena covid 9 hari mulut rasa pahit dan makan pun tak selera. Selepas mengambil Alithera  macam dah selera dan ada deria rasa

Pengakuan Pengguna Colever

Alhamdulillah, 2 minggu yg lalu saya berjumpa dengan seorang guru yang menghadapi masalah sakit saraf iaitu dr pinggul terus ke kaki asbab terjatuh. Sudah menderita 1 tahun. Kerap diserang kesakitan yg sangat2 menyakitkan. Sakit pada pinggang hingga pangkal peha. Saya telah berikan  Colever untuk cuba minum. Masa yg sama  cg Suhana daftar  keahlian  pakej Silver rm270. Asbab melihat beliau sangat2 perlukan susu untuk redakan tekanan kepada sarafnya.Saya cadangkan Colever.

Almaklumlah saya pun ada masalah pada bahagian pinggang. Beliau minum dan buat rawatan dirinya. Katanya pernah berjumpa doktor KPJ dan diberi pilihan untuk operate dengan jumlah perbelanjaan yang sangat besar. Alhamdulillah semalam call nak Repeat Oder kerana dah rasa nikmat kelegaan jika dibanding sebelumnya. Alhamdulillah. Mujur jumpa Colever...alternatif daripada kena operate.

 

 

 

 

 

Hubungi Kami

Nama : ZULKIFLI BIN MOHD ALI (jutawanAlithera)
Phone : 0107715729
Email : zulmdali@gmail.com

Ahli Terkini


 ZELHAJ BIN NORIN :: Tue,06,Dec,2022

 Nurdalilah binti Ibrahim :: Mon,07,Nov,2022

 muhammad fadhli bin hamzah :: Tue,01,Nov,2022

 AMR GLOBAL NETWORK :: Wed,26,Oct,2022

 M GHAZI SYARIF :: Fri,21,Oct,2022

 Noor Masreina Binti Mohd Salleh :: Sat,15,Oct,2022

 Mohd Shahrol Nizam bin Abu Hasan :: Sat,15,Oct,2022

 Nashem Akhtar Binti Jan Mohammed :: Fri,14,Oct,2022

 Muhammad Aydiel Harith Bin Mohd Nasir :: Thu,13,Oct,2022

 Mohd Nasir Bin Mat Ghani :: Wed,12,Oct,2022

 MOHD YASIN BIN MD HASSAN :: Sat,01,Oct,2022

 MOHD ZABRI BIN MAT YUSOFF :: Fri,30,Sep,2022

 Habibah binti Abdullah :: Sun,25,Sep,2022

 BIDAYATUL HIDAYAH BINTI HASAN :: Sat,24,Sep,2022

 Paulina binti Francis :: Tue,20,Sep,2022

 Norzila binti Mohd Nor :: Mon,19,Sep,2022

 Minhat Bin Surip :: Sun,18,Sep,2022

 AHMAD AZURIN BIN AZIZ :: Wed,14,Sep,2022

 Aminah Deli :: Mon,12,Sep,2022

 MOZALLICA RESOURCES :: Mon,05,Sep,2022